Elveda Kabızlık! Tüm Sorunlarım Bitti

28-05-2018 18:25
Elveda Kabızlık! Tüm Sorunlarım Bitti

Beslenme uzmanları lifli gıda tüketmenin insan sağlığına yararları konusunda yıllardır uyarıda bulunuyor. Ancak çağımızın koşulları tüm öğünlerimizi istediğimiz sürede ve lifli besinlerle hazırlamamıza olanak vermiyor. Sabah bazen kahvaltı etmeden, bazen bir tost yiyerek evden çıkıp öğlen yemeklerini de bazı günler fast-food veya tercih etmediğimiz bir yerde yemek zorunda kalabiliyoruz. Uzun süre lifli gıdalardan uzak durduğumuzdaysa ne yazık ki obezite, kabızlık, şeker hastalığı gibi pek çok sağlık sorunu bizi bekliyor.

Dünyada günlük beslenme düzeni içinde yeteri kadar lifli gıda tüketmeyen pek çok kişi yıllardır diyet lifi tüketerek sağlığını koruyor. Diyet lifi, günlük yaşam telaşı içinde doğal beslenme ile alamadığımız lifli gıdaların eksikliğini gidermek üzere yaşam desteği olarak hazırlanmıştır. Diyet lifi ve prebiyotiklerden oluşan doğal bir gıda bileşen karışımı, ikinci beyin olarak adlandırılan bağırsaklarımızın düzenleyicisidir. Diyet Lifi, Lif veya Posa olarak söz edilen şeyler aslında temel olarak sindirim enzimlerine dirençli gıda bileşenleri.

Tohum genlerinde hiçbir değişim gerçekleşmemiş mısırlardan üretilen liflere, prebiyotiklerin eklenmesiyle elde edilen Purple Round Diyet Lifini belli bir süre kullandığınızda, lifli gıda tüketmemekten kaynaklanan sorunlarınızın kendiliğinden kaybolduğunu görüyorsunuz. Peki lifli gıdalar ve diyet lifi tüketmek hangi konularda sağlığımızı korumamıza yardımcı olabilir?

  • Daha zor sindirilmesi nedeniyle uzun süreli tokluk hissi sağladığından, obeziteyle mücadele ve ideal kilomuzu korumamız konusunda;
  • Kalın bağırsaktaki faydalı bakteri artışına neden olduğundan sindirim ve kalın bağırsak sorunlarıyla mücadelede,
  • Kabızlık ve kronik ishalin tedavisiyle, kolon kanseri riskinin azaltılmasında;
  • Kısa zincirli yağ asitlerinin üretimine neden olduğundan kalp sağlığını korumada ve kolesterolü azaltma konusunda,
  • Yemek sonrası kan şekerinin artmasını önlemeye yardımcı olduğundan şeker hastalığıyla mücadelede.

İşte bu nedenlerden ötürü, beslenme uzmanları, yıllardır lifli yiyecekler tüketmenin öneminden söz ediyor. "Meyve suyu yerine meyvenin kendisini tüketin”, "Et yemeklerine sebze, çorbalara mercimek ekleyin”, "Kepekli seçenekleri tercih edin” gibi tüm uyarılar aslında vücudumuza daha fazlı lif alabilmemiz için yapılan öneriler

İsterseniz Diyet Lifi kullanan kişilerin yorumlarından önce aşağıdaki linke tıklayarak Sağlık Bakanlığı tarafından, lifli beslenmenin yararlarını anlatan kitapçığa bir göz gezdirebilirsiniz.

Elbette lifli gıdaları doğal biçimde tüketmek ve tüm beslenmenizi lifli gıdaları da kapsayacak biçimde hazırlamanız en sağlıklısı. Ancak çağımızın koşulları ne yazık ki buna izin vermiyor. Purple Round, günlük beslenme düzenine lifli gıdaları eklemek için en güzel fırsat.

Diyet Lifi - Kullanıcı Yorumları:

  • 5 / 5 (Secret Brown) 16 Temmuz 2015: Kilo vermek amacıyla kullanmadım ancak, kaybettiğim birkaç kilo da güzel bir bonus oldu…
  • 5 / 5 (Jonmacon) 9 Ekim 2015: Sindirim sisteminin düzenlenmesi ve fazla kilolardan kurtulmak için harika bir ürün… 
  • 5 / 5 (Lilison) 17 Haziran 2017: Çok beğendim! Diyetimle tam bir uyum içinde, kilo vermeme yardımcı oluyor. Uzun süre boyunca tok hissediyorum ve şeker, özellikle de çikolata yemek için daha az istekli oluyorum.
  • 5 / 5 (Spencer Aon) 21 Kasım 2015: Sabah ve akşam olmak üzere her gün kullanıyorum. Sindirim sistemimde mucizeler yarattı. Kabızlık sorunum bitti! 
  • 5 / 5 (George L. Bouzaon) 29 Ocak 2015: Sindirim sisteminizin sağlığı için mükemmel…
  • 5 / 5 (Ann G.) 12 Haziran 2017: Düzenli sindirim ve kalp sağlığı için harika bir ürün… 
  • 5 / 5 (Debra A.) 23 Mart 2017: Yıllardır IBS (Düzensiz Bağırsak Hareketleri) sorunu yaşıyorum. Kullandığım ilaçlar ve diyetimden çıkarttığım besinler de sorunumu çözmedi. Bazen saatlerce süren, ani ishal nöbetlerinden dolayı evden ayrılmam gerektiğinde ishal önleyici ilaçlar alıyordum. Bu ilaçlar bazen etkisini erken yitiriyor bazense uzun sürerek bu sefer de bir kabızlığa yol açıyordu. Bunu izleyen bir veya birkaç gün içindeyse tekrar ishal başlıyordu. Ürünü sadece 6 gündür kullanmama karşın dışkımda pekleşme başladı. Günün büyük bölümünü tuvalette geçirirken şu anda bir veya iki kere tuvalete gidiyorum…. 

*Yorumlar amazon.com’da benzer içeriğe sahip diyet lifi ürünlerinden derlenmiştir. Yorumlardaki ürünler, içerik olarak benzer olsa da farklı markalara aittir.

Satın almak için tıklayın >>

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.