“Diyet Lifi Kullanarak Fazla Kilolarımdan Kurtuldum”

05-07-2018 16:54
“Diyet Lifi Kullanarak Fazla Kilolarımdan Kurtuldum”

Beslenme uzmanları sağlıklı biçimde kilo vermek için diyetinizdeki lif miktarını yavaş yavaş arttırarak günlük olarak 25-30 gram düzeyine kadar getirmenizi önerirler. Bu düzeyde lif tüketimi bir yandan sizi uzun süre tok tutarak kilo vermenize yardımcı olurken diğer yandan kandaki şekeri kontol etmenize ve kalp sağlığınızı korumanıza yardımcı olacaktır.

Lifli gıdalar için, Amazon’da uzun süre bir numara olan Akıllı Bağırsak (Yakamoz Kitap) kitabında Dr. Michael Mosley şöyle yazıyor:

"Daha fazla meyve ve sebze yemek, daha fazla lif almak demektir ve bu da çok iyidir çünkü birçoğumuz yeterince lif almamaktayız. Tipik bir batı diyetinde tavsiye edilen miktar olan 25 gramın çok altında lif tüketiriz.

Çoğu insan için lif alımını arttırmak, bağırsak ve kalp sağlığı ile kilo kontrolü için iyidir.” (Sayfa 146)

"Lif yemek iyi bakterilerin seviyelerini arttırır ve sonrasında da hem bağırsak sağlığınızı hem kilonuzu hem de beyninizi iyileştiren hormonlar ile metabolitler üretir.” (Sayfa 203)

Günlük koşuşturma içinde yeteri kadar meyve-sebze tüketemeyen kişiler için dünyadaki en bilinen çözüm Diyet Lifi kullanımı. Diyet Lifi, suya, kahveye, salataya karıştırabileceğiniz %100 doğal ve GDO’suz mısırlardan üretilmiş liflere probiyotiklerin eklenmesi yoluyla hazırlanıyor. Diyet Lifi;

  • Daha zor sindirilmesi nedeniyle uzun süreli tokluk hissi sağladığından, obeziteyle mücadele ve ideal kilomuzu korumamız konusunda,
  • Kalın bağırsaktaki faydalı bakteri artışına neden olduğundan sindirim ve kalın bağırsak sorunlarıyla mücadelede,
  • Kabızlık ve kronik ishalin tedavisiyle, kolon kanseri riskinin azaltılmasında,
  • Kısa zincirli yağ asitlerinin üretimine neden olduğundan kalp sağlığını korumada ve kolesterolü azaltma konusunda,
  • Yemek sonrası kan şekerinin artmasını önlemeye yardımcı olduğundan şeker hastalığıyla mücadelede sağlığımızı korumamıza destek oluyor.

Bugün kendinize bir iyilik yapın: Purple Round’u hemen sipariş ederek kendinize ve sevdiklerinize bir armağan verin.

Diyet Lifi - Kullanıcı Yorumları >>

Satın almak için tıklayın >>

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.