Hipokrat: “Bütün Hastalıklar Bağırsaklarda Başlar”

05-07-2018 16:34
Hipokrat: “Bütün Hastalıklar Bağırsaklarda Başlar”

Bundan yaklaşık 2.400 yıl önce, modern tıbbın babası Hipokrat, "Bütün hastalıklar bağırsaklarda başlar” demişti. Peki bağırsaklarımızın sağlığı için neler yapmalıyız?

Beslenme uzmanları, bağırsak sağlığımızı korumak için posalı gıda tüketmemizin gerektiği konusunda yıllardır uyarıda bulunuyor. Ancak çağımızın koşullarında, sabah bazen kahvaltı etmeden, bazen bir tost yiyerek evden çıkıp öğlen yemeklerini de bazı günler fast-food veya tercih etmediğimiz bir yerde yemek zorunda kalabiliyoruz. Böyle bir yaşam biçimi de ne yazık ki bizleri obezite, kabızlık, şeker hastalığı gibi pek çok sağlık sorunu ile karşı karşıya getiriyor.

Peki yaşam koşullarımızı bir anda değiştiremeyeceğimize göre, lifli gıdaları diyetimize nasıl ekleyebiliriz? Bunun dünyadaki en bilinen yöntemi Diyet Lifi tüketmek. Diyet lifi, günlük yaşam telaşı içinde doğal beslenme ile alamadığımız posalı gıdaların eksikliğini gidermek üzere hazırlanmış, diyet lifi ve probiyotiklerden oluşan doğal bir gıda bileşeni.

Doğal mısırlardan (GDO’suz) üretilen liflere, probiyotiklerin eklenmesiyle elde edilen Purple Round Diyet Lifini belli bir süre kullandığınızda, posalı gıda tüketmemekten kaynaklanan sorunlarınızın kendiliğinden kaybolduğunu görüyorsunuz. Diyet Lifi;

  • Daha zor sindirilmesi nedeniyle uzun süreli tokluk hissi sağladığından, obeziteyle mücadele ve ideal kilomuzu korumamız konusunda,
  • Kalın bağırsaktaki faydalı bakteri artışına neden olduğundan sindirim ve kalın bağırsak sorunlarıyla mücadelede,
  • Kabızlık ve kronik ishalin tedavisiyle, kolon kanseri riskinin azaltılmasında,
  • Kısa zincirli yağ asitlerinin üretimine neden olduğundan kalp sağlığını korumada ve kolesterolü azaltma konusunda,
  • Yemek sonrası kan şekerinin artmasını önlemeye yardımcı olduğundan şeker hastalığıyla mücadelede sağlığımızı korumamıza destek oluyor.

Bugün kendinize bir iyilik yapın: Purple Round’u hemen sipariş ederek kendinize ve sevdiklerinize bir armağan verin.

Diyet Lifi - Kullanıcı Yorumları >>

Satın almak için tıklayın >>

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.